Arbeidsdager i Trondheim

Det er godt med litt miljøforandring innimellom! Denne uken har jeg hatt arbeidsdager i Trondheim og vært så heldig å få dele kontor med Sportypluss og Vær AS på Tiller.

Sportypluss er en nettbutikk med sportsklær for store sporty damer og drives av Hanne Gravås, ei driftig og inspirerende gründer-dame som har realisert sin store drøm. I tillegg til nettbutikken driver hun Vær AS som designer og produserer egne sportsklær. Begge er spennende konsepter som dekker et stort hull i markedet for sportsklær og som er startet med bakgrunn i å få folk mer aktive. Bedriftene har nylig flyttet inn i nye flotte lokaler på Tiller der de har eget showrom og kontor. Jeg har vært så heldig å ha fått fulgt Sportypluss fra ide til nettbutikken den er blitt i dag, og det er inspirerende å se hva en person kan få til med en stor porsjon arbeidslyst, kreativitet og klokketro på målet og konseptet sitt.

Hanne er en kreativ og nytenkende dame som det er morsomt å sparre med når man har nye ideer, prosjekter eller markedsføringstiltak man vil iverksette. Ei som ikke ser mørkt på ting og som mener at det alltid finnes en løsning. Det er bare mangel på åpenhet, kreativitet og arbeidslyst som kan ødelegge, alt står og faller på deg. Derfor føler jeg at Krumtapp er ekstra heldig som har fått akkurat henne som styreleder. Etter noen dager sammen med henne i Trondheim er man nå klar for å ta fatt på nye utfordringer og iverksette spennende ideer i Krumtapp!

Leave a Reply