Støtte til produkutvikling

Skal du utvikle en nytt produkt, en tjeneste eller en produksjonsmetode? Kanskje du bare skal forbedre et eksisterende produkt slik at det blir mer konkurransedyktig? Da kan ditt prosjekt være kvalifisert til å motta støtte fra SkatteFUNN, en av de mest vanlige støtte-ordningene i landet! Mange har hørt om ordningen, men kvier seg for søknadsprosessen og papirarbeidet. Vi har årelang erfaring med ordningen og hjelper bedriften med å få sitt prosjekt godkjent. Du slipper papirarbeidet og tiden dette tar, men er allikevel aktivt med i prosessen. Av søknadsprosessene vi har vært igjennom med våre kunder har vi erfart at dette bidrar til enda mer produktutvikling i bedriften, samt at den blir mer systematisert og målrettet enn tidligere. I tillegg har støtte fra Skattefunn gjort at styrene og eierne i kundebedriftene har blitt mer positivt til utvikling av produkter og bedriften. Når du vet du får litt igjen for alt arbeidet du legger ned i utviklingen av et produkt, er det litt enklere å sette i gang, spesielt hvis du er usikker på utfallet av produktutviklingen før du starter.

I motsetning til mange andre «søknadsskrivere» tar vi en fast pris på søknaden (inkluderer sluttrapportering) og ikke prosenter av budsjettet. Størrelsen på prosjektet har ingenting å si, samme pris uansett. I tillegg har vi en gunstig garanti – hvis søknaden ikke blir godkjent, slipper du å betale!

Mer om ordningen!

 

Leave a Reply