«Sesong» for søknader til Skattefunn

Mai og juni har vært to spennende og hektisk måneder med en god del bedriftsbesøk og innsending av mange nye skattefunn-søknader. De fleste av våre kunder ønsker å få søknadene innsendt før ferien setter inn og har derfor vært tidlig ute med å ta kontakt med Krumtapp for å få satt i gang søkerprosessen. Med 2-3 prosjekter pr. kunde blir det totalt sett en del søknader som skal sendes inn i løpet av våren og sommeren. Krumtapps kunder satser stort på utvikling og nytenking i 2016  og vi føler oss beæret over å få bidra i deres prosjekter med vår kompetanse. Årets prosjekter strekker seg fra nyskapende miljøteknologi, innovative IT-tjenester, videreutvikling av dekksutstyr til fartøy, utvikling av nye båter m.m. Nye prosjekter og ny lærdom inspirerer og bidrar til at Krumtapps arbeidshverdag er spennende og varierte.

Hele sommeren er satt av til nye Skattefunn-prosjekter, så har du enda ikke tatt kontakt med oss for hjelp så er det fortsatt tid. Ta kontakt før ferien din så blir søknadene sendt inn før fristen 1. september og du slipper å stresse mer med det.

Ha en flott sommer! 🙂

 

 

Leave a Reply