Godkjent skattefunn-prosjekt

Sportypluss er en nettbutikk som selger sportsklær i store størrelser til kvinner. Utvalget deres består av sportsklær fra forskjellige sportsmerker, men de produserer også egne sportsklær da utvalget fra dagens produsenter er tynt. Planen deres er å satse mer på egne kleskolleksjoner da de har opparbeidet seg en kompetanse på hva som er egnet passform og stofftyper for sportsklær i store størrelser.

Med bakgrunn i dette ønsket bedriften å sette i gang et prosjekt med å utvikle et eget måleskjema for store størrelser som kan brukes på alle fremtidige kolleksjoner. Krumtapp utformet en søknad for dem til Skattefunn og den ble nylig godkjent. Prosjektet er i ferd med å avsluttes og prosjektresultatet er allerede tatt i bruk i deres nye kleskolleksjon som snart settes i produksjon. Skattefunn-ordningen passer perfekt til slike innovative prosjekter der man skal utvikle nye produkter som ikke finnes på markedet fra før.

 

Leave a Reply