Finansieringsmuligheter for gründere

Det finnes mange ulike finansieringsmuligheter for gründere og det enkleste er å søke seg frem på nettet. Finansieringen kan skje ved tilskudd, kapital fra såkornfond eller andre type fond, kapitalinnskytelse fra investorer, lån fra bank eller Innovasjon Norge m.m. Her er noen ordninger som kan være aktuelle for deg:


Et par tips til deg:

Inne på Regionalforvaltning.no får du en oversikt over alle tilskuddsordningene til kommunene, fylkeskommunene og regionrådene. Siden har en enkel søkmotor og du får god info om kriteriene til ordningene. Her leverer man også inn elektroniske søknader, sluttrapporter og utbetalingsanmodninger til de samme tilskuddordningene. Et veldig oversiktlig og enkelt system, synes vi. Altinn.no har også en god oversikt over alle offentlige tilskuddsordninger for næringsdrivende fordelt på formål og bransje.

Visste du at man kan få inntekstfradrag ved investering i gründerbedrifter? Les mer om det her!

Til info:
For gründere/nyetablerere som ikke har en inovativ ide/forretningsplan, kan det være utfordrende å få tilskudd til oppstart. Hvis du trenger hjelp til å finne en ordning som passer til din etablering eller prosjekt så hjelper vi deg gjerne!