Kompetanse

Hva kan Krumtapp bidra med?

Vi kan mye om å starte bedrift, og har hjulpet mange med å realisere drømmen sin. Hos oss får du trygghet ved personlig oppfølging gjennom hele etableringsprosessen, og videre inn i de kritiske første årene.

Vi har kompetanse innen gründervirksomhet, og kjenner veien i systemet rundt det å starte bedrift, herunder Brønnøysundregistrene, Innovasjon Norge og andre relevante instanser man møter på som gründer. Det vi ikke kan fra før, finner vi ut av for deg. En stor fordel er den personlige oppfølgingen du som gründer får hos oss som vi håper vil gi trygghet og gjøre det lettere for deg å satse.

Er du allerede etablert, men ønsker å utvikle bedriften, kan vi bidra med vår prosjektkompetanse som omfatter prosjektorganisering, prosjektledelse, søke om tilskudd/finansiering, rapporteringer m.m. Vi har igjennom årene jobbet i mange forskjellige næringsprosjekter i regionen og dette har gjort at vi stadig bygger på vårt kompetansefelt. Å jobbe i prosjekt er spennende og vi deler gjerne vår kompetanse og erfaringer med deg i ditt utviklingsprosjekt.

Vi jobber i dag innenfor mange ulike næringer i nord. Har du et prosjekt i en ny næring for oss er ikke dette noe hinder, men en spennende utfordring.

Vår arbeidsmetode er å ta utgangspunkt i mennesket, fremfor bare ideen, da vi mener dette gir større sjanse for suksess. Ved å sparre med deg om ideen/prosjektet og se på det i kombinasjon med dine ressurser og personlighet, vil vi kunne finne en vei for å nå målet som er realistisk og mer inspirerende.

Det finnes alltid muligheter, men de er enklere å se når man sparrer med noen og gjerne utenforstående. Vi starter alle oppdrag med å gå igjennom ideen til prosjektet for derretter å se på alle muligheter som ligger i prosjektet. Kanskje det er en gevinst, løsning eller utfordring her som du ikke selv har sett. Prosessen er uformell, er litt som et intervjuv og inspirerer deg til å tenke kreativt og annerledes enn det du vanligvis gjør. Denne samtalen danner grunnlaget for det videre arbeidet med å utarbeide en plan. Dette høres kanskje tørt og kjedelig, men bruker å være spennende både for oss og våre kunder. 

Vi følger gjerne kunder gjennom hele prosjektet og som regel i en god stund etterpå. Ofte dukker det opp småting i etterkant som man kan trenge veiledning til eller man blir inspirert til å sette i gang nye utviklingsprosjekter. En bedrift som gjør det godt er i stadig utvikling